تلفن تماس
02126603575

از مهم ترین قسمت های ساخت سازه، انجام اصول پایدارساز در جهت حفاظت از گودبرداری و ساختمان های مجاور میباشد که با رعایت نکردن این اصول خسارات جبران ناپذیری ممکن است بوجود آید پس این قسمت از کار بسیار مهم بوده و برروی ننتیجه کار بسیار تاثیر می گذارد و در این مقاله شما را با یکسری از تکنیک های نیلینگ آشنا می کنیم تا بهتر و بیشتر با تکنیک آشنا شوید.

[caption id="attachment_3194" align="aligncenter" width="400"]نیلینگ نیلینگ[/caption]

  1. حفاری و ملات ریزی : برای نصب میخ نیاز به حفره هایی با اندازه 100 تا 200 میلی متر میباشد که در فواصل 1.5 متری از همدیگر قرار میگیرند. روش کار به این ثورت می باشد که پس از قرار گرفتن میله ای فولادی در حفره ها، نوبت به ملات ریزی می باشد و می توان گفت این روش از جمله متداول ترین روش ها می باشد که در پروژه های مربوطه استفاده می کردد و براساس نیاز می توان نیلینگ دائمی و یا حتی موقتی داشت.
  2. میخ های رانده شده : میخ هایی که در این روش استفاده می شود نسبتا کوچک بوده و دارای قطر 19 تا 25 میلیمتری میباشد و به صورت مکانیکی درون خاکی که نیاز به پایدارسازی دارد نصب می گردد. در این روش فاصله بین هردو میله تقریبا 1 تا 1.2 متری می باشد. این روش نسبت به دیگر روش ها در خصوص نصب سریع می باشد و البته به دلیل صخامتی میله ای در آن استفاده می شود تنها برای نیلینگ موقت کارایی دارد.
  3. میخ های پرتابه ای : این روش بسیار سریع بوده و طی فرآیند آتش هوای فشرده میله های بدون روکش و با قطر 19 تا 25 میلی متر و با طول حداکثر 8 متری را با سرعت بالا به داخل خاک پرتاپ می کند و از آنجایی که طول میخ خا بسیار می باشد کنترل آنها کمی مشکل بوده و در پروژه موقت این روش کارایی بسیاری دارد.
  4. میخ های ملات ریزشده با فشار : برای جلوگیری از فرسایش خاک و حفر سوراخ هایی در خاک برای نیلینگ از جت گروتینگ استفاده می شود و برای جلوگیری از خوردگی میله در این روش از ملات استفاده می کنند و مابقی مراحل همانند مرحله ارتعاش ضربه می باشد.
  5. میخ های خود حفار : در این روش از میله های توخالی استفاده می شود که دو مرحله حفاری و ملات ریز یباهم انجام می شود به این صورت که همزمان با عملیات حفاری داخل میله توخالی را بوسیله شیارهای موجود در سر مته، میله را از بالا به پایین با ملات پر می کنند. در این روش از نیلینگ از تکنیک حفاری های ضربه ای چرخشی استفاده می شود و نسبت به دیگر روش های نیلینگ سریع تر بوده و با استفاده از ملات هم از خوردگی میله جلوگیری می شود.