تلفن تماس
02126603575

نیلینگ شیب ها از جمله روش های فوق العده در جهت پایدار نمودن شیب می باشد و به گونه ای می توان آن را طراحی نمود که در زمان هایی که حرکان کوچکی در زمین ایجاد می گردد به هیچ عنوان شیب زمین پایداری خود را از دست ندهد. در طراحی نیلینگ به موارد مختلفی از جمله ﻤﻠﻪ ﻗﻄﺮ، ﻃﻮل، ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﻴﻦ ﻣﻴﻠﮕﺮدﻫﺎ و زاوﻳﻪ ﻣﻴﺦﮔﺬاري ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ اﻓﻖ و ﺗﺎﺛﻴﺮ ﻧﻮع ﻫﻨﺪﺳﻪ ﺷﻴﺐ در ﻗﺎﻟﺐ ﺗﻐﻴﻴﺮات ارﺗﻔﺎع ﺷﻴﺐ و زاوﻳﻪ ﺷﻴﺐ، ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ اﺛﺮ ﻓﺮﻛﺎﻧﺲ ﺑﺎرﮔﺬاري ﺗﻮﺳﻂ اﻋﻤﺎل ﻳﻚ ﺑﺎرﮔﺬاري ﺳﻴﻨﻮﺳﻲ در ﻓﺮﻛﺎﻧﺴﻬﺎي ﻣﺘﻔﺎوت و ﺑﺎ ﻣﺪت زﻣﺎن ﻣﺸﺨﺺ در ﻛﻒ ﻣﺪل و از همه مهم تر شرایط ایمنی محیط کار مورد بررسی قرار می گیرد. شما با استفاده از روش نیلینگ از جا به جایی دامنه شیب جلوگیری می کنید.

[caption id="attachment_3014" align="aligncenter" width="500"]نیلینگ نیلینگ[/caption]

عملیات پایدارساز نمودن جهت افزایش امنیت در آینده میباشد که البته برای دست یافتن به این مهم باید به یکسری موارد توجه نمود از جمله مواردی که با جان کارگان در ارتباط بوده و در هر محله از نیلینگ، انکراژ و پایدارساز نمودن زمین که با گود برداری در ارتباط می باشد و امکان ریزش وجود دارد رعایت نمات ایمنی بسیار مهم می باشد.

نیلینگ و عملیات پیاده سازی

از جمله مهم ترین کار هایی که قبل از عملیات نیلینگ باید مورد توجه قرار گیرد محل رفت و آمد کارگران منطقه می باشد و در حتی در جاهایی که به پایدارساز نمودن زمین با عمق 6 متری می پردزند حتما باید برای هر شش متر یک سکوی و یا پاگرد پیش بینی گردد.

عرض مکان هایی که قرار است در آنها میخ کوبی انجام گیرد نباید یکمتر از 4 متر باشد.

در صورتیک ها دیوار های را با چوب محکم نموده اید حداقل قطر آن باید 20 سانتی متر باشد.

نصب پلاکارد و آگهی های هشدار دهنده در مکان ورود و خروج کامیون ها فراموش نگردد.

وجود یک نگهبان جهت نظارت بر ورود و خروج کامیون ها الزامی میباشد

در زمین های سخت که نیاز به نیلینگ نمی باشد حتما باید از تخته های چوبی استفاد ه نمایید.

جهت انجام عملیات نیلینگ از افرادی استفاده نمایید که تجربه کافی در این خصوص را دارا باشند.