تلفن تماس
02126603575

نیلینگ اغلب به عنوان یک روش برای تقویت دامنه سنگ به طور بالقوه بی ثبات و بر فراز خاک شیب دار و به شدت هوازده استفاده می شود.

با توجه به شرایط زمین معمولا از فولاد گالوانیزه،پوشش ایوکسی،فولاد ضد زنگ و GRP در نیلینگ استفاده می شود. استفاده از میله های تو خالی برای تضمین فناوری عمودی ایده مناسبی می باشد و معمولا از میله هایی به قطر 3.0M و به بلندی 12.0m استفاده می شود.

امروزه تجهیزات فناوری بوجود آمده که امکان نصب میله ها در سخت ترین مکان ها که امکان دسترسی متاسبی ندارد بوجود امده است.

نیلینگ ها اغلب با تورهای سنگی و ژئوتکستایل در جهت حفظ خاک و همین طور برای پوشش های گیاهی که در زمین وجود دارند بوسیله Hydroseefing پوشش داده می شود.

اگر برای تامین امنیت دیوار های ساختمان تجاری و یا مسکونی نیاز به یک روش خاصی دارید نیلینگ بهترین راه حل ممکن می باشد و حتی سال ها بدون هیچ نگرانی همانند روز اول خود باقی می ماند البته بسته نیاز شما می توانید از انواع نیلینگ موقت و یا دائم در این راستا استفاده نمایید و اگر به خواهیم به صورت خلاصه موارد مصرف نیلین گر اعنوان نماییم می توانیم به تثبیت خاک گیاهان، تونل ها، ساختمان ها و دیواره ای حائل اشاره نمود.

میله های موجود برای انجام این عملیات تثبیت در اندازه های 1-1 / 2 و یا 1-3 / 4 اینچ میباشند که براساس نقطه جوش های داده شده به یکدیگر ممتصل شده اند.به طور کلی طول هر میله به 5 تا 7 فوت می رسد و شما براساس نوع مصرف خود میتوانید طول هر میله را تعیین کنید.

نیلینگ و امنیت زمین

برای تامین امنیت زمین بوسیله نیلینگ باید به یکسری فاتور توجه نمود از جمله :

  • شرایط زمین را به دقت مورد بررسی قرار داد.
  • تمامی جوانب مقبت و حتی منفی در خصوص استفاده از نیلینگ مورد بررسی قرار گیرد.
  • در صورتی که برای ثبیت خاک منطلقه نیلینگ رد شود گرینه های دیگری را مورد بررسی قرار داد.
  • جهت انجام این عمیلیات چه میزان بودجه مورد نیاز است.

نیلینگ زمانی مورد تایید است که به بدون هیچ پشتیبانی برای مدت مزان دو الی سه روز به صورت عممود باقی بماند و ب رای بدست آوردن این موفقیت باید به آب های زیرزمینی توجه بسیار نمود و شرایط مطلوبی در جهت بدست آوردن نتیجه مورد انتظار ایجاد نمود.

نصب نیلینگ بسیار ساده میباشد و با ایجاد سوراخ های به داخل زمین با زاویه حفر کرده و سپس با استفاده از میله های فولادی در سوراخ های ایجاد به تثبیت زمین پرداخته می شود و در پایان سیستم زهکشی با پانل ها و بتن نصب می شود درپایان به اندازه حدود 3 تا 6 پا خاک از زمین خارج میشود و برای دست آوردن عمق بهتر این روند را ادامه دهید.

در مناطقی که محدودیت حرکت وجود دارد و یا برای تعمیرات دیوار های حائل نیلینگ بهترین انتخاب خواهد بود و حتی شما پس از حفاری می توانید زیر ساخت ها را نصب نمایید و با این روش از رانش زمین و حتی در دامن ههای کوه جلوگیری می کنید.

نیلینگ از جمله سریع ترین و آسان ترین و حتی مقرون به صرفه ترین روش تثبیت زمین می باشد و به راحتی برای ساختمان ها ، پارکینگ ها و سایبان ها می توانید آن را مورد استفاده قرار دهید.