تلفن تماس
02126603575

نیلینگ و مراحل پیاده سازی

در مرحله اول از روش نیلینگ براساس نقشه اجرایی، حفاری به صورت کاملا خشک و با استفاده از هوای فشرده انجام شود. برای انجام حفاری روش های متعددی وجود دارد از جمله دورانی یا دورانی-ضربه ای انجام می شود که در روش دورانی - ضربه ای از چکش های درون چاهی برای ایجاد حفاری هایی با عمق بیشتر و در کنار آن ریزش کمتر استفاده شود. به صورت نسبی عمق هر چال باید حداقل 2 متر نسبت به طول nail بیشتر باشد.

[caption id="attachment_3017" align="aligncenter" width="500"]نیلینگ نیلینگ[/caption]

پیاده سازی سیستم انکراژ

پس از این که حفاری انجام شد باید نسبت به تمیز کردن گمانه اقدام نموده و سپس انکراژ مورد نظر در آن نصب گردد. برای گرفتن نتیجه بهتر در این مرحله توصیه می شود که انکراژ ها را در فواصل حداکثر 3 متری نصب نمایید. البته قبل از نصب انکراژ باید حتما وسیله ای مانند شلنگ جهت تزریق دوغاب و همین طور شلنگ دیگر جهت خروج هوا را به انکراژ متصل نمود و به این نکته توجه داشته باشید که پس از نصب هر انکراژ عملیات تزریق دوغاب سیمان با استفاده از شلنگ های بلندی که قبل از نصب انکراژ آنها را نصب نموده ایم شروع شده و با استفاده از شلنگ هوا دوغاب خشک شده و کار ادامه پیدا می کند.

عملیات نیلینگ باید بین 2 تا 4 بار تزریق و با فشار انجام شود. همچنین برای جلوگیری از افت و ریزش ودعاب تزریق شده نسبت آب به سیمان باید بین 4 تا 6 باشد.

پس از پایان یافتن عملیات تزریق باید شاتکریت و یا همان عملیات بتن پاشی را انجام داد که در این روش مش های فولادی برروی دیوار نصب شده و پس از آن بتن پاشی را انجام دهیدو در صورتی که پایداری خاک خوب نباشد این مرحله از کار قبل از عملیات حقاری انجام می شود و در پایان بعد از انجام عملیات آماده سازی نوبت به شروع عملیات نیلینگ میباشد.